Apartma in počitniška hiša Natur Pur Pikovo

Informacije

Information

Informationen

Informacije

46.494177
14.837598

Počitniška hiša Natur Pur Pikovo se nahaja v objemu neokrnjene narave, v bližini cerkve Svete Helene na Pikovem, daleč stran od hrupnega vsakdana.

Z vseh strani je obdana s travniki, gozdom in pogledom na gore. Hiška je bila prenovljena 2021. Hiška je komfortno opremljena. Ponuja 2 spalnici, kuhinjo s pomivalnim strojem, mikrovalovno pečico, hladilnikom in kavnim avtomatom, jedilnico, dnevno sobo z ogromno sedežno garnituro, 2 x LCD TV, klimo, kopalnico s pralnim in sušilnim strojem. Dve zunanji terasi (ena pokrita), opremljeni s sedežnima garniturama in zunanjim kaminom/žarom.

Kaj lahko pri nas počneš?

Narava, mir in tišina, ... Pohodništvo, kolesarjenje, plezanje, pohodniške poti v bližini počitniške hiše ali samo meditacija, branje knjige, uživanje ob petju ptic v objemu prelepe zelene narave.

Aktivnosti:

Nastanitev je odlično izhodišče za pohodništvo (Pikov vrh, Veliki vrh, Gorna), gorništvo (Peca, Raduha, Smrekovec, K24 Ultra Trail), gorsko kolesarjenje (v neposredni bližini je trail BlackHole Enduro 2019), plezanje (ferata Mučevo)  ali zgolj relaksacijo v naravi. V bližini je tudi doživljajsko plezalni park. 

Okolico lahko raziščete tudi v sedlu, saj bližnji ranč ponuja jahanje. Za adrenalina željne je tu še Olimpline – zipline, dolg kar 1260 m. Prava podzemna dogodivščina pa vas čaka v Podzemlju Pece.

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.