Grunt Sonek - Turistična kmetija Lekšun - Lemež, Mislinja

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Grunt Sonek - Turistična kmetija Lekšun - Lemež Tolsti Vrh pri Mislinji 31
46.437292
15.232274

Dve manjši kmetiji Lekšun in Lemež sta se v osrčju pohorskih gozdov združili v Grunt Sonek. Grunt Sonek leži na nadmorski višini 1000 m, obdan s prelepo neokrnjeno naravo, 6 kilometrov oddaljen od Mislinje in le 11 kilometrov od športnega središča Rogla.

Na turistični kmetiji vam nudijo namestitev vhiški Sonek za 5+2 osebi (sve spalnici v 1. nadstropju in dodatno ležišče v dnevni sobi). V pritličnih prostorih se nahaja jedilnica, kuhinja, kopalnica, dnevna soba s kaminom in TV, garderobo za športno opremo. V spodnjem delu hiške vam nudijo uporabo zasebne finske savne (wellness).

Po dogovoru lahko tudi pridete ter nahranite živali, jih krtačite in sprehajate. Ob prihodu pa vam pripravijo tudi dobrošlico s pokušino njihovih domačih izdelkov.

Dobrodošli!

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.