Holiday Home Richterberg with sauna & Hot Tub, Slovenj Gradec

Informacije

Information

Informationen

Informacije

46.541246796404096
15.091940066674207

Hiša Holiday home Richterberg je bila zgrajena leta 1876. Leto dni nazaj pa so jo temeljito prenovili. Še vedno je zgrajena iz ličnih starih debelih zidov, ki vam bodo tudi v vročih poletnih mesecih priskrbeli ugodno bivalno temperaturo. 

V spalnicah lahko vidite izpostavljene lesene tramove, ki dajejo občutek topline in domačnosti. Pri njih neokrnjena narava sreča udobje in počitek. Oddahnite si od življenjskega hrupa ter počnite kar  vam srce poželi. Raziskujte naravo, podajte se po Šisernikovi poti ali pa si privoščite le relaksacijo v savni ter idiličnem razgledu na Peco in Uršljo goro.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.