Hotel Korošica, Dravograd

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 07.00 - 23.00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 07.00 - 23.00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 07.00 - 23.00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 07.00 - 23.00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 07.00 - 23.00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 11.00 - 24.00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 11.00 - 22.00
46.574873
15.025370

Hotel Korošica se nahaja v Dravogradu, v središču treh dolin in tako omogoča hiter dostop do vseh pomembnejših gospodarskih subjektov in turističnih točk Koroške, Mislinjske in Dravske doline. Restavracija Korošica slovi po odlični kuhinji in prijetnem ambientu.

 

Štiri zvezdice zagotavljajo visoko kakovost storitev in dobro počutje. Moderne sobe, opremljene s stilom ter okusom, omogočajo gostom popolno udobje. 

Dodatno v ponudbi:

  • tv,
  • minibar,
  • internetni dostop.

 

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.