Mehiška restavracija Saloon, Slovenj Gradec

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Mehiska restavracija Saloon Vrhe 9, 2380 Slovenj Gradec

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 12.00 - 24.00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 12.00 - 24.00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 12.00 - 24.00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 12.00 - 24.00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 12.00 - 24.00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 12.00 - 24.00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 12.00 - 22.00
46.508656
15.036767

Zagotovo ga ni Korošca, ki še ne bi slišal za Mehiško restavracijo Saloon, ki se nahaja na poti iz Kotelj proti Slovenj Gradcu in sicer na Selah – Vrhe. Restavracija, ki vam poleg odlične kulinarične ponudbe, zares ogromnih porcij in prijaznega osebja, postreže še s pravim ambientom v stilu divjega zahoda s pridihom Mehiškega temperamenta. 

Aromatičnost in nasitnost mehiških jedi prav nikogar ne pustita ravnodušnega in v Saloonu se zagotovo najde kakšna specialiteta za še tako zahtevnega gosta. Ti imajo na voljo pokušino številnih steakov (Argentinski, Rumpsteak, Bivolji steak, T-bon steak), znamenito mehiško enolončnico Chilli con Carne, Fajitas, Ensalatas, Enchilliadas, številne vrste pizz in še in še… Zadnje čase pa so zelo znani tudi po izvrstnih sladicah in palačinkah.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.