Vila park Ravne, Ravne na Koroškem

Informacije

Information

Informationen

Informacije

46.542204
14.960823
REZERVIRAJ - Visitkoroska

V prelepem in zelo prijetnem naravnem okolju na Ravnah na Koroškem, je svoja vrata odprla idilična Vila park Ravne. Nahaja se v osrčju Koroške in to v neposredni bližini prelepega grajskega parka in kakovostne športne infrastrukture, kjer boste rekreativni športniki zagotovo našli kaj zase. Ljubitelje naravnih in kulturnih lepot, pa zagotovo ne bo postila ravnodušne bogata zgodovina dvorca, kjer domuje osrednja Koroška knjižnjica.

Sodobno opremljena vila s pridihom domačnosti vas bo prevzela s svojo očarljivo dušo Koroške. V njej lahko nepozabne počitnice ali krajši oddih preživi vaša družina ali manjša skupina oseb (do 12 oseb).

Omogoča bivanje v komfortnih sobah z lastno kopalnico, dnevno-bivalnim prostorom in kuhinjo z vsemi pripomočki. Vabljiva je in ponuja možnosti, da ste aktivni in sproščeni v razkošnem ambientu, odprti za nove zgodbe in navdih, ki z vrhunsko nastanitvijo, obnovljeno s starinskim pridihom, razpolaga s tremi etažami, v katerih je skupno 5 sob (4 vključujejo lastno kopalnico), osrednji del pa predstavlja kuhinja z jedilnico in dnevno-bivalnim prostorom za druženje. V vili je omogočen WiFi dostop. Zunanja okolica poleg terase vključuje tudi pokrito letno kuhinjo ter kurišče. Seveda pa niso pozabili na vaše najmlajše nadobudneže, saj je v okviru nastanitve tudi otroško igrišče.

V neposredni bližini se nahajata tako letni kot zimski bazen z vso wellness relaksacijsko ponudbo, smučišče Poseka, fitnes, tenis, nogometno in košarkarsko igrišče, atletski stadion, večnamenske dvorane (za aerobiko, ritmiko, namizni tenis, judo), Doživljajski park Poseka, kolesarski poligon, namenjen kvalitetni vadbi vrhunskih, amaterskih in ljubiteljskih gorskih kolesarjev ("flow trail"), športni vadbeni poligon na prostem s popolno vadbeno opremo za športnike in posebej za starejše ter obilica sprehajalnih poti za zahtevne in manj zahtevne pohodnike.

Bivanje v vili Park Ravne bo doživetje najvišje kakovosti že samo po sebi in to v vseh letnih časih. Zagotovo bodo našli navdih ljubitelji kulture, pa pohodniki, kolesarji kot tudi navdušenci nad zimskimi radostmi.

Dobrodošli in vabljeni na oddih, ki bo pustil sled ter vas prevzel do mere, da se boste vedno znova radi vračali in v svoje srce pisali najlepše zgodbe ter spomine!

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.