Koroška. Zakladnica presenečenj!

Koroška. Pustite se presenetiti.

Grunt Sonek - Turistična kmetija Lekšun - Lemež, Mislinja

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Grunt Sonek - Turistična kmetija Lekšun - Lemež Tolsti Vrh pri Mislinji 31
46.437292
15.232274

Dve manjši kmetiji Lekšun in Lemež sta se v osrčju pohorskih gozdov združili v Grunt Sonek. Grunt Sonek leži na nadmorski višini 1000 m, obdan s prelepo neokrnjeno naravo, 6 kilometrov oddaljen od Mislinje in le 11 kilometrov od športnega središča Rogla.

Na turistični kmetiji vam nudijo namestitev vhiški Sonek za 5+2 osebi (sve spalnici v 1. nadstropju in dodatno ležišče v dnevni sobi). V pritličnih prostorih se nahaja jedilnica, kuhinja, kopalnica, dnevna soba s kaminom in TV, garderobo za športno opremo. V spodnjem delu hiške vam nudijo uporabo zasebne finske savne (wellness).

Po dogovoru lahko tudi pridete ter nahranite živali, jih krtačite in sprehajate. Ob prihodu pa vam pripravijo tudi dobrošlico s pokušino njihovih domačih izdelkov.

Dobrodošli!

Theme picker

"Čeprav je to ena najmanjših regij v Sloveniji,
je toliko bolj raznovrstna in slikovita!"

Dejaven oddih v objemu narave

Dejaven oddih v objemu narave

Zakladi narave in dediščina preteklosti – jemljejo dih in ponujajo navdih. Vabijo h kolesarskim in pohodniškim doživetjem v hribih ali dolini, k dejavnemu odkrivanju skrivnosti podzemlja Pece in srečanju z reko na splavu. Koroška vas vabi na zmenek z naravo in ustvarjalno spoznavanje preteklosti, vse dni v letu.

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot velja po naravnih lepotah in kulturni raznolikosti za eno najlepših kolesarskih poti v Evropi. Pot v skupni dolžini 510 km vodi od izvira reke Drave pri Toblachu v Italiji preko Avstrije v Slovenijo in naprej na Hrvaško, kjer se zaključi ob sotočju rek Mure in Drave pri Legradu. Pot v Sloveniji je dolga 145 km in poteka večinoma po manj prometnih lokalnih cestah ter po urejenih kolesarskih poteh. Zaradi različnih vrst podlage vozišča in zahtevnejšega vzpona med...

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.