Koroška. Zakladnica presenečenj!

Koroška. Pustite se presenetiti.

Lake Peak Apartments, Ribniško Pohorje

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Lake Peak Apartments, Ribniško Pohorje Ribnica na Pohorju 26, 2364 Ribnica na Pohorju

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 8.00 - 13.00 in 16.00 - 18.00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 8.00 - 13.00 in 16.00 - 18.00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 8.00 - 13.00 in 16.00 - 18.00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 8.00 - 13.00 in 16.00 - 18.00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 8.00 - 12.00 in 16.00 - 19.00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 8.00 - 12.00 in 16.00 - 18.00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 8.00 - 12.00 in 16.00 - 18.00

24/7 dosegljivi na: +386 (0)31 684 655

46.534285
15.265877

Lake Peak Apartments, Ribniško Pohorje se nahajajoo v idilični vasici Ribnica na Pohorju v osrednjem delu Ribniškega Pohorja, ki se razprostira na nadmorski višini med 715-1543 m nadmorske višine in ga pokrivajo mogočno pohorski gozdovi.

Pri njih ustvarjajo dobro počutje in izkušnje v stiku z naravo, za vse rekreativce in aktivne družine, ki cenijo mir in aktivno preživljanje prostega časa v naravi.


Gostom omogočamo celostno izkušnjo in stremimo k najvišji kvaliteti odnosov, produktov in storitev. Obiskovalci lahko izbirajo med različnimi aktivnostmi v naravi: e-gorskim in gorskim kolesarjenjem, pohodništvom, smučanjem, različnimi športnimi igrišči za (odbojko na mivki, košarko in nogomet), ki so v neposredni bližini apartmajev, piknik košarico, polno tradicionalnih domačih jedi in raziskovanjem bogate kulturne in naravne dediščine.


Poskrbimo za popolno brezskrbnost naših gostov z nudenjem informacij o kraju in okolici, izposojo in servisom kolesarske, smučarske in pohodniške opreme, varno hrambo koles in smuči, pralnico koles, polnjenje e-koles, organizacijo prevozov na kolesarskih izletih, organiziran prevoz iz letališč, pranjem in sušenjem športne opreme ter organizacijo in pripravo prehrane glede na potrebe gostov.


Septembra 2019 smo postali kolesarjem prijazna namestitev s celovito, prijazno ponudbo za kolesarje.


Pred apartmaji se nahaja varno, brezplačno in lahko dostopno parkirišče. Apartmaji imajo urejen enostaven dostop, dvigalo in so zasnovani tako, da nudijo najboljšo celostno izkušnjo v harmoniji z naravo.

 

Theme picker

"Čeprav je to ena najmanjših regij v Sloveniji,
je toliko bolj raznovrstna in slikovita!"

Dejaven oddih v objemu narave

Dejaven oddih v objemu narave

Zakladi narave in dediščina preteklosti – jemljejo dih in ponujajo navdih. Vabijo h kolesarskim in pohodniškim doživetjem v hribih ali dolini, k dejavnemu odkrivanju skrivnosti podzemlja Pece in srečanju z reko na splavu. Koroška vas vabi na zmenek z naravo in ustvarjalno spoznavanje preteklosti, vse dni v letu.

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot velja po naravnih lepotah in kulturni raznolikosti za eno najlepših kolesarskih poti v Evropi. Pot v skupni dolžini 510 km vodi od izvira reke Drave pri Toblachu v Italiji preko Avstrije v Slovenijo in naprej na Hrvaško, kjer se zaključi ob sotočju rek Mure in Drave pri Legradu. Pot v Sloveniji je dolga 145 km in poteka večinoma po manj prometnih lokalnih cestah ter po urejenih kolesarskih poteh. Zaradi različnih vrst podlage vozišča in zahtevnejšega vzpona med...

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.