Koroška. Zakladnica presenečenj!

Koroška. Pustite se presenetiti.

Marenberg Cafe, Radlje ob Dravi

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 6:00 - 21:00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 6:00 - 21:00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 6:00 - 21:00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 6:00 - 21:00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 6:00 - 22:00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 6:00 - 22:00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 9:00 - 15:00

prazniki zaprto

46.6146235
15.2229421

V mestni kavarni lahko poskusite sveže pripravljeno lokalno hrano in hišne sladice. Lokalu dajeta poseben čar prijazno osebje in lokacija v središču mesta. V prijetnem ambientu v notranjosti ali na pokriti letni terasi vam postrežejo s svežo, po naročilu pripravljeno hrano.

Obiščete jih lahko v času dnevnih malic in kosil, ko lahko izbirate med različnimi meniji ali pa izberite jed po vašem okusu. Vse po izjemno ugodnih cenah. V popoldanskih in večernih urah vam pripravijo različne specialitete iz svoje redne ponudbe jedi – ribjih jedi, testenin, solatnih krožnikov in sezonskih jedi. Ob kozarčku izbranega vina pa bo kulinarična zgodba še popolnejša.

Za zaključek vas razvajajo še z najboljšo kavo v mestu – prestige bar kavo.

Mestna kavarna je ob predhodni rezervaciji primerna za druženje in praznovanje različnih življenjskih dogodkov ali drugih poslovnih priložnosti. Sprejmejo do 80 gostov.

 

Theme picker

"Čeprav je to ena najmanjših regij v Sloveniji,
je toliko bolj raznovrstna in slikovita!"

Dejaven oddih v objemu narave

Dejaven oddih v objemu narave

Zakladi narave in dediščina preteklosti – jemljejo dih in ponujajo navdih. Vabijo h kolesarskim in pohodniškim doživetjem v hribih ali dolini, k dejavnemu odkrivanju skrivnosti podzemlja Pece in srečanju z reko na splavu. Koroška vas vabi na zmenek z naravo in ustvarjalno spoznavanje preteklosti, vse dni v letu.

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot velja po naravnih lepotah in kulturni raznolikosti za eno najlepših kolesarskih poti v Evropi. Pot v skupni dolžini 510 km vodi od izvira reke Drave pri Toblachu v Italiji preko Avstrije v Slovenijo in naprej na Hrvaško, kjer se zaključi ob sotočju rek Mure in Drave pri Legradu. Pot v Sloveniji je dolga 145 km in poteka večinoma po manj prometnih lokalnih cestah ter po urejenih kolesarskih poteh. Zaradi različnih vrst podlage vozišča in zahtevnejšega vzpona med...

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.