Koroška. Zakladnica presenečenj!

Koroška. Pustite se presenetiti.

Smučišče Bukovnik

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Smučarski klub Iverka Selovec 7

Obratovalni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

25.12.2018 - 10.03.2019

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 16.00-20.00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 16.00-20.00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 16.00-20.00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 16.00-20.00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 16.00-20.00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 10.00-20.00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 10.00-20.00
46.559816
15.025651

Smučišče Bukovnik se nahaja nad Šentjanžem pri Dravogradu, primerno pa je za začetnike in manj zahtevne smučarje.

Ob smučišču sta okrepčevalnica in urejeno sankališče. Po dogovoru organizirajo smučarska tekmovanja za rekreativce in mlajše kategorije, sankaška tekmovanja ter deskanje na snegu. Trenutno pa uspešno deluje tudi smučarska šola za vse začetnike ali tiste, ki želite svoje smučarsko znanje le osvežiti. Proge dodatno zasnežujejo. Z razsvetljavo podaljšajo smučarske dneve v večerne ure.

Theme picker

"Čeprav je to ena najmanjših regij v Sloveniji,
je toliko bolj raznovrstna in slikovita!"

Dejaven oddih v objemu narave

Dejaven oddih v objemu narave

Zakladi narave in dediščina preteklosti – jemljejo dih in ponujajo navdih. Vabijo h kolesarskim in pohodniškim doživetjem v hribih ali dolini, k dejavnemu odkrivanju skrivnosti podzemlja Pece in srečanju z reko na splavu. Koroška vas vabi na zmenek z naravo in ustvarjalno spoznavanje preteklosti, vse dni v letu.

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot - doživetje za vsakim zavojem

Dravska kolesarska pot velja po naravnih lepotah in kulturni raznolikosti za eno najlepših kolesarskih poti v Evropi. Pot v skupni dolžini 510 km vodi od izvira reke Drave pri Toblachu v Italiji preko Avstrije v Slovenijo in naprej na Hrvaško, kjer se zaključi ob sotočju rek Mure in Drave pri Legradu. Pot v Sloveniji je dolga 145 km in poteka večinoma po manj prometnih lokalnih cestah ter po urejenih kolesarskih poteh. Zaradi različnih vrst podlage vozišča in zahtevnejšega vzpona med...

Razišči Explore Herausfinden Istražiti

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.