Zimsko pohodništvo

Tako rekoč celotna regija je primerna za krajše sprehode in tudi za celodnevne zimske pohode v naravo. Priljubljena je sprehajalno pot po pohorskih planjah med Kopami in Ribniškim Pohorjem. Priljubljeni zimski cilji planincev so tudi Peca, Uršlja gora, Raduha in Olševa.

Za zahtevnejše vzpone in ture je priporočljivo najeti vodenje lokalnih planinskih vodnikov. Primat med zimskimi pohodi ima tradicionalen decembrski nočni pohod Čez goro k očetu, ki poteka iz Koprivne nad Črno na Koroškem čez mejo, v sosednjo Železno Kaplo.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.