Gorsko kolesarjenje

Spletišče gozdnih cest in kolovozov po hribih, gorah, na ali med njimi, vas vabi na kolesarsko avanturo.

Gorski kolesarski park Peca ponuja izjemne urejene enoslednice (»single trail«) po gozdu, pašnikih oziroma traviščih in »najdaljši flow trail« v Evropi, dolg kar 12 kilometrov. Posebnost je tudi kolesarsko doživetje pod Peco, kjer se lahko s kolesi zapeljemo iz ene doline v drugo.

Šport, ustvarjen za grizenje na goro ali adrenalinske spuste v dolino, nagrajuje z neponovljivim doživetjem narave in razgledi, kot jih še niste doživeli. Brez dileme. Koroška je s svojimi reliefnimi danostmi in prostranimi gozdnimi površinami raj za gorske kolesarje.

Pohorska kolesarska transverzala

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Pohorska kolesarka transverzala

Za ljubitelje neasfaltnih površin se po gozdovih Pohorja vije 75 km dolga, razgibana kolesarska pot, ki poteka pretežno po njegovih slemenih. Povezuje vzhodni, mariborski del Pohorja, z zahodnim na Koroškem. Pot je označena v obe smeri (znak PT), nanjo pa se navezujejo številne lokalne kolesarske poti ali pa gozdne ceste. Podajte se na kolesarsko odkrivanje prvinske narave in pohorskih znamenitosti po gozdnih cestah od sv. Bolfenka na mariborski do Kremžarjevega vrha na koroški strani Pohorja.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.