Treking kolesarjenje

Ali ste pripravljeni na odkrivanje s kolesom pestrosti Koroške? Lepo urejene treking kolesarske poti vas vabijo na Koroško, kjer vas peljejo mimo njenih znamenitosti in naravnih lepot.

Če obožujete občutek lahkosti, ki vam ga daje zeleni pobeg v naravo, hkrati pa vas navdušuje kulturni utrip lokalnih krajev, potem se morate zapeljati po Dravski kolesarski poti. Reka, ki na svoji poti poveže štiri države, vam ob svoji strugi predstavi tisočere podobe živega sveta in skrivnosti voda. Kolesarska pot je zgrajena v nabrežju Drave, tako da med vožnjo uživate v čudovitih razgledih in šumu reke.

V dolini mislinje najdete eno izmed infrastrukturno najbolje urejenih kolesarskih poti v Sloveniji Štrekno. Ljubitelje treking kolesarjenja zagotovo navduši vožnja po poti nekdanje železnice. Po njej se lahko zapeljete tudi z otroki.

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.