Smučanje, igra, adrenalin, gastronomija.

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Info:

Smučišča na pobočjih Pohorja in Pece, kot tudi v dolinah, nudijo obilo užitkov izkušenim smučarjem in še posebej pa so primerna za začetnike in družine z otroki.

Relativno majhna smučišča, vendar zaradi tega bolj varna, logistično enostavnejša, bolj prisrčna.

Če pa imate na zimskih počitnicah radi še druge aktivnosti, teh na Koroškem ne manjka. »Zunajsmučarska« ponudba namreč temelji na posebnostih, prilagojenih in namenjenih vsem, ki jim zima predstavlja sprostitev, avanturo ter igre na snegu in ledu.

Koroška nima vsega, kar imajo »veliki«, in verjetno ni prava izbira za »nabiralce« kilometrov prevoženih prog, je pa tod toliko bolj prisotna pristna prijaznost, značilna za te kraje, in individualno razvajanje vsakega gosta posebej.

Zimskih doživetij na Koroškem ni mogoče hitro pozabiti in marsikdo se sem redno vrača, če ne drugače, pa v mislih, s prijetnimi spomini.

Vabljeni, da zimo na Koroškem doživite tudi vi.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.