Lukov dom, Mislinja

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 7:00 - 20:00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 7:00 - 20:00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 7:00 - 20:00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 7:00 - 20:00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 7:00 - 20:00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 7:00 - 20:00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 7:00 - 20:00
46.50169
15.205996

Lukov dom je prijazen in domač namestitveni objekt v neokrnjeni naravi na Kopah. V prijetno opremljenih in prostornih sobah nudi prvovrstno udobje.

V restavraciji Luka vas razvajajo s svežo pripravljeno hrano, pestro izbiro in odlično kakovostjo. Za vsakogar nekaj – tako za največje gurmane kot tudi tiste, ki venomer hitite, za posebne priložnosti v prijetni družbi vaših najdražjih. Restavracija Luka sprejme do 90 oseb, poleg tega pa vam je na voljo tudi letni – stekleni vrt, kjer je prostora za 40 oseb.

Kapacitete:
Sobe v domu so razdeljene v tri kategorije, in sicer imajo naslednjo ponudbo:
I. kategorija – sobe s kopalnico: prostorne in funkcionalno opremljene sobe s kopalnico, ki nudijo popolno udobje. Opremljene so z LCD-televizijo in s sušilcem za lase. Talno gretje.
II. kategorija –sobe s kopalnico so prijetno in domače opremljene s televizijo in kopalnico.
III. kategorija – sobe brez kopalnice: preproste sobe brez kopalnice (nekatere imajo tudi umivalnik).
Sanitarije in tuši so etažni. V kategorijo sob brez kopalnice spadajo tudi skupinska ležišča. Namestitev v Lukovem domu je odločitev brez tveganja, da bi odhajali nezadovoljni, saj se bo osebje v vseh pogledih trudilo za vaše dobro počutje.

V vseh prostorih doma imate neomejen in brezplačen dostop do interneta (Wi-Fi).

Dodatna ponudba:
– otroška posteljica (na željo gosta),
– postrežba v sobi (z doplačilom).

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.